NewsletterTeam Puli

 

 

Puli hírlevél

Meghívó

Tisztelt Horváth László!


A Puli csapata, támogatóinak segítségével, szépen halad a Google Lunar X PRIZE versenyében. Ebben a  nemzetközi megmérettetésben csapatunk 16 ország további 25 résztvevoje mellett egyetlen magyar indulóként vesz részt, és jelenleg a középmezonyben van. A versenyben egy holdjárót kell megépíteni és a Holdra eljuttatni. A holdjárónak a versenykiírásban meghatározott feladatokat el kell végeznie, hogy elnyerhesse a 20 millió dolláros fodíjat. Mindezt magánerobol, állami támogatások nélkül kell megvalósítani!

Jelenleg már a prototípus elkészítésén, valamint a teszteléséhez szükséges „holdtáj” kialakításán dolgozunk: földi körülmények között modellezzük a holdfelszínt, amelyhez – a Gödölloi Üzleti Park felajánlásának köszönhetoen – immár egy egész szerelocsarnok áll rendelkezésünkre, amit a napokban nyitunk meg.

Tisztelettel meghívom Önt és közeli munkatársait a Puli életében mérföldkonek számító eseményre. Az állófogadással egybekötött projektbemutató

2011. november 11-én (pénteken) 15 órakor

kezdodik, a Gödölloi Üzleti Park foépületében. Cím: 2100 Gödöllo, Pattantyús Ábrahám krt. 2. Infó: http://www.gip.hu


Program:

  • Köszönto - Farkas Bertalan, kutatóurhajós (felkérés alatt)
  • Videóköszönto - Alexandra Hall, Senior Director, Google Lunar X PRIZE
  • Hogyan jut fel a Puli a Holdra? Projektbeszámoló. - Dr. Pacher Tibor , a Puli Csapat alapítója és vezetoje
  • Meglepetés-eloadás

Ajándék:
A Galaktika kiadója - a kezdetektol a Puli média partnere és támogatója -  minden vendégünknek Winston Churchill: Savrola c. muvét ajándékozza, a Nobel-díjas klasszikusok c. sorozat nyitó kötetét. Köszönjük!

Eddigi támogatóinknak nagy köszönet, minden eronkkel azon vagyunk, hogy a belénk vetett bizalmat megszolgáljuk, és a további támogatásukat kiérdemeljük.

Szeretnénk, ha minél több magyar ember és cég azonosulna céljainkkal, hogy széleskör u összefogással egy igazi sikerprojektet tudhassunk a magunkénak!
Ehhez kérjük az Ön segítségét - akár magánemberként, akár cégének képviseletében. Legyen Ön vagy cége is a Puli támogatója és partnere napjaink legizgalmasabb nemzetközi versenyében!
 
Köszönettel és üdvözlettel,

Dr. Pacher Tibor
a Puli Csapat alapítója és vezetoje és a Puli Space Technologies vezérigazgatója

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére a következo telefonszámon: 20/328-2464
Kérem, hogy részvételi szándékát legkésobb november 9-ig az alábbi e-mail címen jelezni szíveskedjék: tibor.pacher@pulispace.com
Lehetoség szerint küldje tovább ezt a meghívót mindazoknak, akikrol Ön is úgy gondolja, hogy támogatónkká, partnerünkké válhatnak!
 

Projektünkrol nagyon jó bevezetést ad egy nemrégen az Index címlapján is megjelent cikk, olvassa el!
http://index.hu/tudomany/urkutatas/2011/10/02/kis_lepesekkel_halad_a_magyar_hold-misszio/

http://gallery.mailchimp.com/dc38e647f1a599b944e71754e/images/footer.jpg

 


American-Hungarian Executive Circle

Link to AHEC | Join AHEC | Contact Us | Advertising

Managed by ActiveMedia - SEO company Home Furnishings