2012. január 1. Duna World – Öt kontinens - Egy nemzet Egy megújult csatorna a tengerentúli és határon túli nézokért 2012. január 1-jétol friss, dinamikus musorstruktúrával várja a tengerentúli és kárpát-medencei nézoket a korábbi Duna2. Az új Duna World csatorna változatlan vételi paraméterek mellett, megszakítás nélkül fogható továbbra is.

Értéket és hagyományt közvetíto közszolgálati musorokkal indul 2012. január 1-jén a Duna World csatorna, amelynek elsodleges feladata a tengeren túl és a Kárpát-medencében élo magyarság tájékoztatása és igényes szórakoztatása. A 24 órában látható Duna World erosíti a nemzeti hovatartozás érzését a világban szétszóródott magyarokban, s lehetoséget ad arra is, hogy hazától távol szakadt honfitársaink leszármazottjai is megismerkedhessenek oseik kultúrájával és nyelvével. Ennek érdekében a Duna World a nem európai kontinensen élo legnagyobb magyar közösségek, az amerikai és az ausztráliai földrész magyarjainak helyi idorendjéhez igazodva sugározza musorát.
A magyar közmédia átalakítása lehetové teszi, hogy a csatorna különleges musorkínálattal álljon elo: a nézok a korábbinál sokkal bovebb áttekintést kapnak a magyar közszolgálati csatornák (Duna, m1, m2) közéleti, szórakoztató, ismeretterjeszto és kulturális musorainak legjavából.
A Duna World csatorna kiemelten fontosnak tartja a távolban élo honfitársak tájékoztatását, ezért a musorkínálatban kiemelt szerepet kapnak a híradók és elemzo háttérmusorok. A hírmusorok segítségével a más kontinenseken élo magyarokat pontosan, naprakészen tájékozódhatnak a magyarországi közéleti és belpolitikai történésekrol. A hírmusorok sugárzása a különbözo földrészeken élo magyar közösségek idozónájához igazodik, így a helyi esti fomusoridoben valósul meg.
Az új struktúrában kiemelt helyen szerepelnek az interaktív, élo adások, az MTV Ma Reggel címu közéleti magazinja, a Duna TV Kívánságkosár címu szórakoztató musora.
A helyi ido szerinti esti órákban magyar nyelvu sorozatokat, nagy sikeru klasszikus tévéfilmeket, régi magyar filmeket, színházközvetítéseket, valamint élvezetes szórakoztató musorokat is láthatnak a Duna World nézoi.
A Duna World a magyar közszolgálati televíziós csatornák között egyedi célkituzésnek tesz eleget: hírt ad a magyarországi aktuális közéleti eseményekrol és eljuttatja a magyar kultúrát Európába és a távoli kontinenseken élo magyar közösségekhez és családokhoz.
Január 1-jétol a csatorna megszakítás nélkül fogható lesz, s a tartalmi változás mellett vételi paraméterei nem változnak.


 


American-Hungarian Executive Circle

Link to AHEC | Join AHEC | Contact Us | Advertising

Managed by ActiveMedia - SEO company Home Furnishings